Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Tiufkjær Vine

Chokolade

Chokolade fra PR Luksus.

PR Chokolade A/S blev stiftet i 1997. Helt fra den spæde begyndelse har filosofien og kernen i hele vores tankesæt været -

Tradition og fornyelse uden kompromiser.

Vi ville fra starten af skabe noget særligt. Vi ville ikke bare lære hen ad vejen. Vi ville aldrig gå på kompromis og slække på kvaliteten og nøjes med ”godt nok”. For godt nok er langt fra det bedste. I 2017 fejrede vi 20 års jubilæum. Vi følger stadig de gamle traditioner, for det har vist sig ikke at være så ringe endda. Men hver dag åbner op for nye muligheder og vi tager imod og udvikler os, for betragter man sig selv som færdigudlært, er man mere færdig end udlært.

Vi har valgt altid kun at bruge de bedste råvarer. Råmaterialet vi benytter, kommer fra verdens største chokoladeproducent – Barry Callebaut Belgium. Kakaobønnerne plukkes af lokale farmere i vestafrikanske plantager. Callebaut er medlem af Cocoa Horizons Foundation, der er en organisation, som blandt andet sørger for uddannelse af farmerne samt skolegang for børnene. Callebaut er naturligvis CSR godkendt

Vores forskellige fyldninger og chokolade variationer er nøje sammensat ud fra verdens bedste chocolatiers anbefalinger. Vores grundmarcipan fremstilles ud fra en gammel hemmelig familieopskrift.

Tilbage i 90’erne fremstillede vi hovedsageligt marcipan i produktionshallen. I dag laver vi massive chokolade bloks og fyldte chokolader. Vi dragerer selv vores lakridser, vingummi og fudge, hvorved vi opnår de unikke smage, som vi er kendt for. Sidst men ikke mindst er marcipan stadig en stor del af den daglige produktion. Norden er et sandt mekka for marcipanelskere.

Vi har i dag en række af mærkevarer ude i specialhandlen.

Cocoture: Chokolade og marcipan. Chokolade er ikke bare chokolade – chokolade er smag, fylde og fremfor alt personlighed. Kun det bedste er godt nok. Vores produkter spejler sig i det nordiske smagsspektra – overrasker og forfører og udfordrer dine chokoladevaner.

Lakridseriet: Rejs verden rundt med lakrids. En skøn forening af de bedste smage fra det bedste lakrids, det bedste chokolade og de bedste vingummier. Inspireret af alverdens storbyer, modigt komprimeret ned i et lækkert minimalistisk smagseksperimenterende produkt, der serveres for dig i en høj slank flaconæske. Salt, sødt, stærkt, mildt og cremet. Glæd dig til San Francisco, Hamborg, London og andre storbyers særegne smage.